EPLNews-Logo

Disse engelske spillerne kan miste semifinalen på grunn av gule kort

Selv om England går videre fra kvartfinalen i kveld, risikerer flere av de engelske stjernene å måtte stå over semifinalen. Blant disse er stjernespilleren og nummer 10 for England, Jude Bellingham, som vil måtte stå over semifinalen hvis han pådrar seg et gult kort til i løpet av kvelden

Jude Bellingham, Phil Foden og Kieran Trippier, som har spilt fra start i alle Englands kamper i mesterskapet, risikerer å måtte se semifinalen fra sidelinjen. England må dessuten klare seg uten forsvarsspiller Marc Guehi mot det sveitsiske laget som imponerte med en 2-0 seier over Italia i åttendedelsfinalen.

Sveits’ kaptein, Granit Xhaka, står i fare for å bli utestengt fra semifinalen etter å ha mottatt gule kort tidligere i mesterskapet.

Sveits har imponert i dette mesterskapet og har ennå ikke tapt en kamp. Sveitserne står imidlertid overfor utfordringer med gule kort og risikerer å måtte klare seg uten flere nøkkelspillere i semifinalen, hvis de avanserer. Blant disse er tidligere Arsenal-spiller og kaptein, Granit Xhaka, samt andre spillere som Ricardo Rodriguez, Remo Freuler, Dan Ndoye og Vincent Sierro, som alle har mottatt gule kort og er i faresonen.

Related Articles

Latest Articles