EPLNews-Logo

Man Utd jakter engelsk forsvarsspiller til ellevill sum

Manchester United er på jakt etter å forsterke forsvarsrekken til neste sesong, og har nå rettet blikket mot den engelske midtstopperen Jarrad Branthwaite. Partene skal allerede ha blitt enige om personlige betingelser.

Evertonspilleren, som debuterte for England tidligere denne måneden, imponerte i fjor med 35 Premier League-kamper og bidro til 12 clean sheets. Han scoret også 3 mål i løpet av sesongen. Dette har ført til at Everton har verdsatt 21-åringen til £70 millioner (ca. 940 millioner NOK).

Manchester United skal allerede ha fått avslag på et bud på rundt £40 millioner for Branthwaite. Ifølge rapporter inkluderte budet en fast sum på £35 millioner samt £8 millioner i prestasjonsbaserte tillegg.

Everton har slitt med å overholde Premier Leagues profitt- og bærekraftsregler, noe som resulterte i et ti-poengs fratrekk i 2023/24-sesongen. Et salg av Branthwaite vil potensielt kunne forbedre lagets økonomiske situasjon og hjelpe dem å unngå ytterligere straff kommende sesong.

Branthwaite er under kontrakt med Everton frem til 2027, og det forventes at Manchester United kommer med et nytt bud fortløpende. I dag har engelskmannen en årslønn på 24 millioner kroner. Hvis overgangen til Old Trafford fullføres i sommer, spekuleres det at han vil tjene opp mot 110 millioner kroner.

Related Articles

Latest Articles