EPLNews-Logo

Overganger Liverpool må gjøre: I følge data

Det hadde allerede blitt spådd en sommerombygging i laget til Liverpool før Jürgen Klopps avskjed etter åtte år i klubben.

Jurgen Klopp to leave Liverpool at end of season - The Athletic

Etter en stor endring på midtbanen sist sommer, vil fokus sannsynligvis være på å styrke forsvaret: Virgil van Dijks fremtid er usikker, Joel Matips kontrakt har gått ut, Trent Alexander-Arnold har bare 12 måneder igjen av sin nåværende avtale, og Andy Robertsons skadeproblemer er fortsatt en bekymring for laget

Til tross for utfordringene i forsvaret, har Liverpool gjort store fremskritt denne sesongen. Laget har klatret fra en 5. til en 3. plass, og sikret seg hele 15 poeng mer enn i fjor. Dette viser at ombyggingen forrige sommer har gitt resultater. Laget har derimot hold nullen færre ganger i år, enn de fir enn de 5 siste årene.

Liverpool har ikke hatt en så dårlig defensiv statistikk på flere år. Laget har holdt nullen færre ganger og tillatt langt flere skudd på mål. Dette understreker behovet for en endring i forsvarsrekken.

Den nye Liverpool-manageren Arne Slot har kommentert sommerens overgangsvindu og uttalt at laget fortsatt har behov for en eller to spillere for å fylle hullene i troppen. Det spekuleres mye om Liverpools overganger, og de skal blant annet være i kampen om å signere den 18 år gamle midtstopperen Leny Yoro.

Kylian Mbappé (nå Real Madrid) i duell mot 18 år gamle Leny Yoro (Lille)

Related Articles

Latest Articles