EPLNews-Logo

Overganger Manchester City må gjøre: I følge data

Etter å ha vunnet ligatittelen for fjerde gang på rad, er det lite å si om hvilke forbedringer som må gjøres i Manchester-stallen. Likevel ser man at tre av de fire tapene Manchester City hadde denne sesongen, kom da midtbanespilleren Rodri var suspendert.

Laget slapp inn flere mål i gjennomsnitt når Rodri ikke var i startelveren, og scoret nesten ett mål mindre i kamper uten spanjolen. Dette understreker hvor sentral Rodris rolle er i Manchester City. Det vil derfor være viktig for klubben å finne en spiller som kan fylle tomrommet når Rodri er ute av laget på grunn av suspensjoner og eventuelle skader.

Defansiv midtbanespiller, Rodrigo (Rodri) Hernández Cascante

Manchester City er kanskje den fotballklubben med bredest stall. De hadde blant annet topscorer Erling Braut Haaland som vant “gullstøvelen” overlegent med 27 mål, og Phil Foden som kom på 4. plass på listen med 19. Julian Alvarez, som er andrevalget til Manchester City som spiss bak Haaland, har uttrykt misnøye med rollen sin på laget og spilletiden han får. Dette kan tyde på at klubben bør vurdere å se etter en ny angrepsspiller som kan ta over rollen til argentineren, som har steppet inn for nordmannen når han har vært ute med skader eller har blitt tatt ut av kamper for å hvile.

Related Articles

Latest Articles