EPLNews-Logo

Overganger Manchester United må gjøre: I følge data

Manchester Uniteds uunngåelige sommer med store endringer kan føre til forsterkninger i alle deler av banen – de har slitt både defensivt og offensivt.

Avgangen til Raphael Varane vil etterlate klubben enda mer sårbar bakover, spesielt med tanke på Lisandro Martinez og Luke Shaws pågående skadeproblemer.

Et forsvar som slapp inn rekordhøye 58 mål denne sesongen kan trolig skyldes mye rotasjon og skadeproblemer i forsvarsrekken. Laget hadde 14 forskjellige midtstopperpar i løpet av sesongen, noe som vil påvirke med på å påvirke samspillet i laget negativt.

Basert på tallene fra den siste sesongen er det klart at United må gjøre store endringer. Et rekordhøyt antall mål sluppet inn og rekordmange skudd imot tyder på at det må gjøres defensive endringer gjennom hele laget. Den rekordlave målforskjellen og skuffende antall mål tyder også på at laget har utfordringer med å score mål.

Erik Ten Hag skal være aktiv i overgangsmarkedet, med samtaler om Bologna-spissen Zirkzee og interesse for forsvarsspilleren Branthwaite. Det snakkes også om at spillere som Guehi, Yoro og Todibo kan være aktuelle hvis Branthwaite-overgangen ikke går i orden. En styrket tilstedeværelse forsvaret vil trolig være med på å ha ringvirkninger i en stall der det har virket som at spillerne har mistet interessen for klubben. Dette kombinert med en frisk pust i angrepet kan være med på å snu skuten i Manchester

Related Articles

Latest Articles